Po izobrazbi sem magistrica okoljskih ved. Že odkar pomnim sem rada v naravi in rada živim v sožitju z naravo. Z naravo delujem spoštljivo, kot moramo biti spoštljivi do sebe in drug do drugega.. Rada potujem in preživljam svoj prosti čas v naravi s svojo psičko Mojo.

Živim po načelu Narava je popolna in vse je tako, kot mora biti.

Pred skoraj 12 leti sem se odločila za veganstvo oz. me je ta način prehranjevanja našel sam.

Z veganskim načinom prehranjevanja sem pričela jeseni 2007, ko sem iskala rešitev za svoje zdravstvene težave. Ta pot je bila spontana; pod roke mi je prihajala razna literatura, povezana z naravnim načinom življenja in prehranjevanja, ki mi je bila namenjena in me je tudi pripeljala na to pot. Vse to sem predelala in spoznala zanimive ljudi, ki so o takem načinu življenja vedeli že veliko. Preklop sploh ni bil težak, o tem nisem premišljevala, ampak se je vse zgodilo spontano. Verjamem, da je tako tudi prav, saj se vse zgodi z namenom in ob pravem času.

Če bi mi kdaj prej kdo rekel, da sem bom nekoč tako prehranjevala, bi se mu smejala. Ampak, vsaka stvar se v življenju zgodi z razlogom in verjamem, da se je samo treba prepustit toku življenja in uživati. V življenju skušam biti spoštljiva in dobrosrčna in ostati pozitivna.

Verjamem, da če si nekaj močno želiš, lahko tudi uresničiš. Močno verjamem vase in vem, da sem sposobna česarkoli in to so vrednote, ki jih želim posredovati tudi drugim, ki so na to pripravljeni.

tina-salon

Seveda pa se vsi soočamo s pridobljenimi vzorci iz otroštva, družbenimi normami, nosimo breme od naših prednikov in se soočamo s svojimi lekcijami v življenju.

S svojo energijo in izkušnjami, želim preko obrazne refleksoterapije in tehnik, ki jih pri tem uporabljam, pomagati tudi Vam, da ponovno najdete stik s seboj, se mogoče samo sprostite in umirite ter napolnite z energijo.

Zame ima dotik čarobno moč zbliževanja, povezovanja in zdravljenja. Se pa zavedam, da lahko samo sami spremenimo sebe in svoj pogled na dane situacije in si kreiramo svojo življenjsko pot. Jaz vam lahko pri tem le pomagam in podprem.

Najprej sem začela nabirati znanje in izkušnje na področju energij z reikijem. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z reikijem si pomagamo odpraviti različne tesnobe, kot tudi čustvene in mentalne težave, kar se odlično dopolnjuje s sistemom Sorensensistem TM, s katerim sem se srečala kasneje. Najprej sem metode preizkusila na sebi in takoj začutila pozitivne izkušnje in vibracije. Kasneje sem znanje samo nadgrajevala in se izobraževala, kar počnem še danes.

Objem, Tina


Izobraževanja:

  • Reiki 3, 2012
  • Japonski lifting – delo na sebi, Lone Sorensen, 2014
  • Facial Reflexology (Obrazna refleksoterapija), Lone Sorensen, 2016
  • Infertility & Hormonal Course (Hormonalna terapija in zdravljenje neplodnosti), Lone Sorensen, 2017
  • CosmoFacial, Lone Sorensen, 2017
  • Masaža za nosečnice, 2019