DELAVNICA
Terapevtska joga z eteričnimi olji in zvočno kopeljo
11.11. od 18h-20h

👉 KAJ JE TERAPEVTSKA JOGA?

Terapevtska joga je kombinacija regenerativne joge, nežne joge, dihanja, zdravljenja z energijo in vodenih tehnik meditacije in je zato odlična izbira za tiste, ki potrebujejo nekaj nežnega, a učinkovitega za uravnoteženje in sprostitev telesa.

👉KAKO POTEKA?

Na delavnici terapevtske joge bomo z daljšim zadrževanjem v izbranih razteznih položajih (asanah), z dihanjem, meditacijo, aromaterapijo in zvočno kopeljo, globoko sprostili in regenerirali naše telo in naš um.

🌷Aromaterapija še dodatno poveča ugodne učinke na telesni, duševni in duhovni ravni, ugodno pa vpliva tudi na čustvovanje. Tako pomagamo telesu, da se skuša hitreje samo pozdraviti. Vonj eteričnih olj zagotavlja dobro razpoloženje, ima stimulativni učinek, da je sprostitev še hitrejša in bolj prijetna.

🧘‍♂️Delavnica je odlična priložnost, da si vzamete nekaj časa zase in se odklopite od stresnega vsakdanjika ter poglobite odnos sami s seboj.

🌷Blagodejni učinki terapevtske joge:

  • Globoko sprosti telo.
  • Sprosti mišično napetost, izboljša gibljivost in prožnost.
  • Izboljša sposobnost samo zdravljenja in uravnoteženja.
  • Uravnoteži živčni sistem.
  • Krepi imunski sistem.
  • Pomaga telesu počivati, zdraviti in vzpostaviti ravnovesje.

Predznanje joge ni potrebno, saj položaje in uporabo pripomočkov prilagodim vsakemu posamezniku in ne zahteva nobenega fizičnega napora

👉KJE: NoStress Center, Ulica Milana Majcna 29a, 1000 Ljubljana

👉KDAJ: 11.11. 2022 od 18h-20h

👉KAJ POTREBUJEŠ: Vsak udeleženec naj s seboj 2 deki za pokrit. Vsi ostali pripomočki so v studiu. Priporočljivo je imeti tudi kakšno stekleničko z vodo.

👉CENA: Prispevek za 2 urno delavnico je 25 eur.

👉PRIJAVE: na 031/556-420 ali tina@ortish.si.  

Srčno vabljeni 💗