DELAVNICA
HARMONIZIRAJ SVOJE TELO
22.10. od 11h-17h

Delavnica je odlična priložnost, da si vzameš nekaj časa zase in se odklopiš od stresnega vsakdanjika ter poglobiš odnos s sabo. Ta dan je namenjen sprostitvi, regeneraciji in umiritvi telesa. Opolnomoči se na vseh ravneh življenja in postani kreator/ka svojega življenja. Ne potrebuješ predznanja, samo odprto srce in dobro voljo.

👉PROGRAM:

1x vadba regenerativne joge + meditacija z zvočno kopeljo in eteričnimi olji + 3h delavnica opolnomočenja s kartami Svetlobne mandale + sadje

Najprej začnemo z delavnico REGENERATIVNE JOGE.

👉KAJ JE REGENERATIVNA JOGA?

Je kombinacija nežne joge, dihanja, zdravljenja z energijo in vodenih tehnik meditacije in je zato odlična izbira za tiste, ki potrebujete nekaj nežnega, a učinkovitega za uravnoteženje in sprostitev telesa.

Na delavnici bomo z daljšim zadrževanjem v izbranih razteznih položajih (asanah), z dihanjem, meditacijo, aromaterapijo in zvočno kopeljo, globoko sprostili in regenerirali naše telo in naš um.

🌷Aromaterapija še dodatno poveča ugodne učinke na telesni, duševni in duhovni ravni, ugodno pa vpliva tudi na čustvovanje. Tako pomagamo telesu, da se skuša hitreje samo pozdraviti. Vonj eteričnih olj zagotavlja dobro razpoloženje, ima stimulativni učinek, da je sprostitev še hitrejša in bolj prijetna.

🌷Blagodejni učinki regenerativne joge:

  • Globoko sprosti telo.
  • Sprosti mišično napetost, izboljša gibljivost in prožnost.
  • Izboljša sposobnost samozdravljenja in uravnoteženja.
  • Uravnoteži živčni sistem.
  • Krepi imunski sistem.
  • Pomaga telesu počivati, zdraviti in vzpostaviti ravnovesje.

Predznanje joge ni potrebno, saj položaje in uporabo pripomočkov prilagodim vsakemu posamezniku in ne zahteva nobenega fizičnega napora.

Več informacij: https://www.ortish.si/

Po premoru nadaljujemo z DELAVNICO OPOLNMOČENJA S KARTAMI SVETLOBNE MANDALE:

⚜️Komplet kart Svetlobne mandale ponuja izjemno mavrico znanja, tehnik in informacij, starih več tisoč let z različnih delov sveta. Osnovni namen pri kreaciji je bil, da se vsak posameznik opolnomoči na vseh ravneh življenja, da postane izjemen kreator vsega in se samozavestno sooča tudi s temo, krizami in preizkušnjami. Iz te kompleksnosti in po odzivih imetnikov kart Svetlobne mandale so se rodile tudi delavnice, na katerih se bomo učili najboljših možnih vidikov uporabe, razumevanja in uvidov s kartami.

🍀 Osnovna delavnica Svetlobne mandale je podlaga za vse druge. Njen namen je, da vas opolnomoči z iniciacijo, razlagami, uporabo in delovanjem s kartami Svetlobne mandale. Moč barv in oblik se prepleta v povezujočo celoto. Ta harmonizira nasprotja in nevidno vnaša globok mir in radost. Mandale delujejo na počutje, na samo osebo, ki mandalo naroči, in na njene bližnje, na energijo prostora (dom, spalnica, pisarna, atelje, poslovni prostor…)

Ustvarja uravnovešen pozitiven energetski in estetski učinek z močjo likov svete geometrije.

🍀 Na delavnici bomo ustvarjali v energijah rože življenja, ki velja za enega najmočnejših likov svete geometrije in najstarejših svetih simbolov, ki jih človek pozna. Razumevanje tega simbola, prinaša razumevanje življenja, narave in širnega vesolja. Lahko se uporablja kot pomoč pri meditaciji in pomoč v vsakodnevnem življenju. Geometrijska oblika in vzorci rože življenja imajo višji univerzalni pomen, ki odkriva temeljno naravo vesolja ter bivanja. Srečamo se s simboliko števil 3-6-9, katere je v svojih izumih uporabljal Nikola Tesla. Opominja nas, da je vse med seboj povezano. Simbol je energija življenja v siju harmonizacije vsega .

Več informacij: https://freya-light.si/

👉KJE: NoStress Center, Ulica Milana Majcna 29a, 1000 Ljubljana

👉KDAJ: 22.10. 2022 od 11h-17h

👉KAJ POTREBUJEŠ:

Vsak udeleženec naj s seboj 2 deki za pokrit. Vsi ostali pripomočki so v studiu. Priporočljivo je imeti tudi kakšno stekleničko z vodo. Vmes bo odmor za klepet, prigrizke…

👉CENA: Prispevek za 6 urno delavnico je 78€ eur. Karte Svetlobne mandale niso vštete v ceno in se jih lahko kupi na delavnici po ceni 36€.

👉PRIJAVE: na 031/556-420, tina@ortish.si.  ali sergeja@freya-light.si na telefon 040 699 899.
Število mest je omejeno na 8 oseb.

»Pridi in spoznaj, kaj pomeni žareti v svetlobi,in se zavedati, da je tvoja.« Freya

💗