DELAVNICA TERAPEVTSKE JOGE 17.06. od 18h-20h

­čĹë KAJ JE TERAPEVTSKA JOGA?

Terapevtska joga je kombinacija regenerativne joge, ne┼żne joge, dihanja, zdravljenja z energijo in vodenih tehnik meditacije in je zato odli─Źna izbira za tiste, ki potrebujejo nekaj ne┼żnega, a u─Źinkovitega za uravnote┼żenje in sprostitev telesa.

­čĹëKAKO POTEKA?

Na delavnici terapevtske joge bomo z dalj┼íim zadr┼żevanjem v izbranih razteznih polo┼żajih (asanah), z dihanjem, meditacijo, aromaterapijo in zvo─Źno kopeljo, globoko sprostili in regenerirali na┼íe telo in na┼í um.

­čîĚAromaterapija ┼íe dodatno pove─Źa ugodne u─Źinke na telesni, du┼íevni in duhovni ravni, ugodno pa vpliva tudi na ─Źustvovanje. Tako pomagamo telesu, da se sku┼ía hitreje samo pozdraviti. Vonj eteri─Źnih olj zagotavlja dobro razpolo┼żenje, ima stimulativni u─Źinek, da je sprostitev ┼íe hitrej┼ía in bolj prijetna.

­čžśÔÇŹÔÖé´ŞĆDelavnica je odli─Źna prilo┼żnost, da si vzamete nekaj ─Źasa zase in se odklopite od stresnega vsakdanjika ter poglobite odnos sami s seboj.

­čîĚBlagodejni u─Źinki terapevtske joge:

  • Globoko sprosti telo.
  • Sprosti mi┼íi─Źno napetost, izbolj┼ía gibljivost in pro┼żnost.
  • Izbolj┼ía sposobnost samo zdravljenja in uravnote┼żenja.
  • Uravnote┼żi ┼żiv─Źni sistem.
  • Krepi imunski sistem.
  • Pomaga telesu po─Źivati, zdraviti in vzpostaviti ravnovesje.

Predznanje joge ni potrebno, saj polo┼żaje in uporabo pripomo─Źkov prilagodim vsakemu posamezniku in ne zahteva nobenega fizi─Źnega napora.

­čĹëKJE: NoStress Center, Ulica Milana Majcna 29a, 1000 Ljubljana

­čĹëKDAJ: 17. 06. 2022 od 18h-20h

­čĹëKAJ POTREBUJE┼á:

Vsak udele┼żenec naj s seboj prinese 2 deki za pokrit. Vsi ostali pripomo─Źki so v studiu. Priporo─Źljivo je imeti tudi kak┼íno stekleni─Źko z vodo.

­čĹëCENA: Prispevek za 2 urno delavnico je 25 eur.

Prijave na 031/556-420 ali tina@ortish.si

Sr─Źno vabljeni ­čĺŚ